Моят HACCP

myHACCPOnlineTraining

"Моят HACCP" е безплатен уеб базиран инструмент, който ще ви преведе през процеса на разработване на система за управление на безопасността на храните, стъпвайки на анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР), както и съблюдавайки правилата за хигиена на ЕС.

След като преминете стъпките и попълните документацията, ще създадете своя система за управление на безопасността на храните, показвайки как вашия бизнес идентифицира и контролира всички рискове, които могат да възникнат по време на производството. В секция Помощ ще намерите разнообразие от ресурси, които да ви помогнат с попълването, разбирането и прилагането на НАССР принципите.

"Moят HACCP" е насочен към малки производствени обекти от хранителната промишленост в България. Такива, които включват персонал до десет души.

Как работи?

1. Направете регистрация

2. Създайте проект за HACCP план на своя обект като следвате стъпките.
Във всеки един момент може да се върнете към създадения документ и да направите допълнения или промени. Системата пази всичко, което сте разработили.
Може да преглеждате документацията преди да я принтирате.

3. Принтирайте или изтеглете документацията, която сте разработили.Ако имате въпроси, затруднения или предложения, не се колебайте да се свържете с нас:
за технологични и административни въпроси за безопасността на храните
myhaccp@localfood.bg

за технически въпроси по сайта и документацията
it@localfood.bg